teorilektioner

Trafikskolan eftersträvar att du ska läsa teori parallellt med att du tar körlektioner på vår trafikskola (körskola, bilskola). Detta är kostnadseffektivt för dig eftersom du då övar på samma moment i bilen som teoriböcker och övningsskrivningar behandlar. Körutbildningen blir därmed mer effektiv vilket innebär färre tagna körlektioner och därmed insparade pengar för dig på din väg mot ditt körkort.

På S:t Görans trafikskola använder vi bokserien ”Förarutbildning”. Denna består av teoriboken och körboken. Teoriboken finns även på CD. I körboken studerar du de praktiska momenten i bilkörningen för att effektivisera utbildningen. Teori- och körboken följer med dig under hela din utbildning. Detta är något som vi på vår trafikskola (körskola, bilskola) anser att den traditionella teoriboken inte klarar av.

Teorifrågor för körkort

Nu kan du beställa CD med teorifrågor på vår trafikskola!

Trafikskolan säljer en cd-skiva med teorifrågor. Öka dina chanser inför teoriprovet genom att använda dig av denna cd.

CD-skivan innehåller åtta stycken olika övningsprov med totalt 560 frågor. Övningsfrågorna är uppbyggda som Transportstyrelsens prov. Du kan rätta proven obegränsat antal gånger. Övningsproven finns både för personbil och MC.
CD-skivan kostar 400 kr.

För beställning kontakta vår trafikskola (körskola, bilskola) via telefon eller e-post.

Telefon: 08- 618 48 00
E-post: info@trafikskolan.net